Марго Роби и Райън Гослинг изглежда ще бъде дуото на 2023 г. Тогава очакваме филма за Барби, в който двамата са в главните роли на русокосата кукла и гаджето ѝ Кен. Явно това е новата любима холивудска екранна двойка, а феновете й обезателно ще се зарадват на новината, че двамата ще застанат рамо до рамо в нова продукция.

Райън Гослинг, Марго Роби и какъв е хонорарът на актьорите за ролите на Барби и Кен във филма "Барби"

Колко ще получат Райън Гослинг и Марго Роби за ролите си в "Барби"

Още една мистерия отколо филма е разкрита

След като наскоро приключиха снимките на "Барби", Марго и Райън са готови да се върнат в студиото заедно.

В края на май стана ясно, че се задава нов филм от емблематичната поредица "Бандата на Оушън" и в него ще видим не кой да е, а Марго Роби. Заглавието му все още не е известно, но пък вече е ясно, че партньор на Роби ще бъде Райън Гослинг, съобщават Puck.

Режисьор ще бъде Джей Роуч, чиято драма Bombshell от 2019 г. донесе на блондинката номинация за Оскар за най-добра актриса в поддържаща роля.

Новият филм ще представлява предисторията на другите филми на "Бандата на Оушън", чието действие се развива в Европа през 60-те години, припомня Yahoo. Снимките вероятно ще стартират през пролетта на 2023 г.

Макар оригиниалът да е 60-те години на миналия век, "Бандата на Оушън" стана популярен през 2001 г. с версията на Стивън Содърбърг с Джордж Клуни, Мат Деймън и Брад Пит. Последваха няколко филма, посветени на бандата, като последният "Бандитките на Оушън" от 2018 г. е с участието на Сандра Бълок и Кейт Бланшет.

Марго Роби, "Бандата на Оушън" и новината, че е участва във филм за предисторията

"Бандата на Оушън" ще се завърне, но...

Нов филм и нови лица

Преди да ги видим като бандити, ще гледаме двойката Роби - Гослинг в розово в предстоящия филм на Грета Гъруиг. арби" ще се завърти по кината през юли 2023 г.