Чакаме предстоящия филм "Барби" с голямо нетърпение и любопитство. И не само заради плочките на Райън Гослинг и сините... очи на Марго Роби. А и затова, че за него се знае твърде малко. Освен главните герои, всичко останало се пази в тайна. Но едно нещо стана ясно...

Райън Гослинг, Barbie и измамен ли е лъскавият живот на Кен във филма

Измамен ли е лъскавият живот на Кен

Райън Гослинг разкри част от мистерията около филма за Барби

За участието си във филма двамата актьори ще вземат близо 25 милиона долара. 

За ролята си на най-известната кукла в света австралийката ще получи чек за 12.5 млн. долара. (Само напомняме, че превъплъщението в образа на Харли Куин в "Хищни птици" й донесе 10 млн. долара). Със същата сума ще се сдобие и нейният екранен партньор Райън Гослинг за ролята си на Кен, пише Variety.

Между другото, отново Variety публикува и списък със заплатите на някои от актьорите в последните им продукции. Така на всички ни става ясно какъв е хонорарът на двете главни лица в "Барби", както и подробността, че и Марго Роби, и Райън Гослинг забогатяват с равната сума от 12.5 милиона долара.

Актрисата Хари Неф публикува снимка в Instagram с част от актьорите от "Барби", обявявайки края на работата по продукцията. "Това е опаковката на Куклата! Ще се видим в Барбиленд."

Марго Роби, Barbie, Грета Гъруик и какво се знае за предстоящия филм за Барби

Каква Барби ще е Марго Роби

Не такава, каквато всички очакват

На нея се виждат Марго Роби, Америка Ферера, Шарън Руни, както и самата режисьорка Грета Гъруиг. "Барби" трябва да бъде по кината от 21 юли 2023 г.