Как почиват заможните хора, когато са в Тайланд, и какви въпроси за духовността и смъртта ги занимават? Това ще са темите в трети сезон на "Белият лотос", чиито снимки започват още този месец в Банкок, остров Пукет и остров Ко Самуи.

Юлиан Костов влиза в "Белият лотос" на мястото на Милош Бикович

Българинът, който ще участва в трети сезон на "Белият лотос"

Браво на Юлиан Костов

И след като преди седмица бяхме зарадвани от новината за българско участие в награждавания сериал на НВО Мах - Юлиан Костов се включва в новите епизоди, днес получаваме и още едно име, което ще е част от актьорския състав.

Това е Лализа Маноба, по-позната като Лиза от К-поп групата Blackpink. Присъединяването й към сериала на Майк Уайт не е толкова изненадващо - за разлика от останалите си колеги от Blackpink, които са корейки, Лализа е тайландка.

Както и за останалите обявени до момента актьори, сред които освен Костов са Паркър Поузи, Наташа Ротуел, Лесли Биб, Джейсън Айзъкс, Мишел Монахън, Патрик Шварценегер, и за ролята на Лализа не се знае нищо конкретно, уточняват ВВС.

Затова пък е ясно, че в отново ще видим пъстър състав от персонажи, всеки тръгнал да търси собственото си щастие и смисъл в живота (и смъртта), във хотел от измислената верига "Белият лотос".