Още преди многобройните награди Емми и Златен глобус, "Белият лотос" беше успял да си осигуря вярна и ентусиазирана публика. Причината са не само привидно идиличните места, на които се развива действието в сериала, но и заплетените и често непредвидими отношения между персонажите.

Милош Бикович в "Белият лотос" - защо няма да участва в сериала и как Александър Сано го подкрепи

Милош Бикович е аут от сериал на HBO заради Украйна

И как Александър Сано го подкрепи

Третият сезон на "Белият лотос" ще се развива в Тайланд, а работата по новите епизоди вече беше свързана със "скандал" - създателят му Майк Уайт първоначално нае, а след това се отказа да работи със сръбския актьор Милош Бикович по политически причини.

Както се случва обаче в живота и в сериал като този, нещастието на един е щастие за друг. На мястото на Бикович ще видим Юлиан Костов. Българският актьор е утвърдено име в англоезични продукции като Discovery of Witches, Shadow and Bone и Berlin Station, пишат Deadline.

Костов се присъединява към доста впечатляващ актьорски състав - в трети сезон на "Белият лотос" ще видим Лесли Биб, Джейсън Айзъкс, Мишел Монахън, Паркър Поузи, Кари Кун, Наташа Ротуъл, Патрик Шварценегер.

Замяната на сръбски с български актьор ни кара да предположим, че в третия сезон Майк Уайт е включил герой от балкански произход. Ще видим дали ще се окажем прави... Снимките на новите епизоди на "Белият лотос" започват този месец в Кох Самуи, Пукет и Банкок.