"Белият лотос" определено се оказа не само един от най-качествените сериали на HBO, но и от най-популярните. Първите два сезона пожънаха голям успех и, логично, сега очакваме трети.

"Белият лотос" и сезон 3, в който се включват Мишел Монахън, Паркър Поузи, Джейсън Айзъкс, Лесли Биб

Вълнуващи новини за "Белият лотос" 3

Нямаме търпение и за подробности за историята

Вече знаем, че снимките трябва да започнат идния месец в Тайланд - в Кох Самуи, Пукет и Банкок. Очакванията са, че действието ще се развива отново в луксозния хотел от веригата "Белият лотос", но засега повече подробности около сюжета няма.

Загатнато е само, че трети сезон ще бъде по-мащабен, още по-налудничав и по-дълъг. На порции бе обявен и актьорският състав, в който са Лесли Биб, Кери Кун, Дом Хетракул, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Паркър Поузи, Наташа Ротуел и Тайм Таптхимтонг. Милош Бикович също ще вземе участие в трети сезон на сериала, но за ролята му не се знае нищо още. 

А сега от Entertainment Tonight разбираме, че в актьорския състав влиза и Патрик Шварценегер. Но за момента и неговата роля е обвита в мистериозност. 

Патрик Шварценегер и Аби Чемпиън обявиха годежа си след осемгодишна връзка

Вълнуваща новина за сина на Арнолд Шварценегер

С какво се похвали Патрик Шварценегер

Последно 30-годишния син на Арнолд Шварценегер гледахме в The Terminal List с Крис Прат, както и в "Стълбището" с Колин Фърт и Тони Колет.