Дали Линдзи Лоън отново е на гребена на вълната? След като си спечели световна слава с "Капан за родители" и "Гадни момичета", кариерата и живота на актрисата се сгромолясаха, благодарение на зависимостите й и купонджийския лайфстайл.

Линдзи Лоън, Бейдър Шамал и летните им забавления в Бодрум

Брачните забавления на Линдзи Лоън

Актрисата кара меден месец

Но ето че 36-годишната Линдзи отново е тук.

Актрисата е щастливо омъжена отскоро и с чуден договор с Netflix за четири филма. Първият от тях очакваме съвсем скоро - Falling for Christmas. Романтичната комедия ще ни подготви за коледните празници, а премиерата й е по стрийминг платформата на 10 ноември.

Междувременно Лоън е в Ирландия, където снима втория си филма за Netflix Irish Wish. "В мен е, част от мен е - да правя филми, да влизам в роля. Толкова много радост ми носи това да разкажа история и да я споделя с хората. Да ги заведа на приключение с мен е като благословия", разказва актрисата пред The Hollywood Reporter.

Линдзи Лоън отказва да сподели повече подробности за останалите си проекти с Netflix, но очевидно е доста щастлива от това, което си е случва. "Да играя в киното е като да карам колело", казва тя доволно.