Доста му се понатрупа в личен план на Лиъм Хемсуърт в последно време. Къщата, която делеше с Майли Сайръс в Малибу изгоря през 2018 г. Последва и раздялата на двойката през 2019 г., както и здравословни проблеми, които го сполетяха през същата година.

Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и какво се случва с развода им

Какво взима Майли Сайръс от развода с Лиъм Хемсуърт

Определено не сме очаквали точно това

Сега вече всичко е наред в живота му и в интервю за последния брой на Men's Health Хемсуърт решава да сподели за начина си на хранене и за здравословните проблеми, които е имал заради него.

Преди това обаче 30-годишният актьор казва, че е част от Холивуд откакто е на 19 години, когато напуска родната Австралия, и му отнема три месеца, за да си намери първата работа. Оттогава обаче е постоянно зает.

Последният проект, в който се снима, е The Most Dangerous Game за новата стрийминг платформа Quibi. А участието му е било голямо предизвикателство.

В сериала Лиъм Хемсуърт играе мъж, който доброволно участва в игра, в която други хора могат да го "ловуват" в рамките на 24 часа, за да спечели пари.

Актьорът казва, че по време на снимките е тичал наистина много и постоянно е отнасял доста бой, което е било голямо предизвикателство за физиката му.

Quibi, стартът на стрийминг платформата и как разочарова някои хора

Как Quibi успя да разочарова някои хора

Силен ли беше стартът на новата стрийминг платформа

Най-малкият брат от рода Хемсуърт казва, че миналата година е имал сериозни здравословни проблеми заради начина, по който се храни.

През февруари 2019 г. актьорът е започнал да се чувства летаргично и лекарите са открили, че има специфичен камък в бъбрека. И следващите няколко седмици описва като най-болезнените в живота му.

По същото време е трябвало да присъства на събития, които промотират филма с негово участие Isn't It Romantic и да се подложи на операция. В момента обаче всичко е наред.

Въпреки това Лиъм Хемсурът е трябвало да промени начина, по който се храни, защото ако не го направи, има 50% шанс отново да изпита същите проблеми.

Четири години преди това Лиъм е бил веган и казва, че се е чувствал много добре, но е допускал много сериозна грешка. Казва, че в неговия случай камъкът е бил калциево-оксалатен, което се дължало на повишен прием на оксалат.

"Оксалатът е в големи количества в зеленчуци като спанак, цвекло, картофи, както и в бадемите", разяснява актьорът.

Всяка сутрин закуската на Хемсуърт е включвала пет шепи спанак, бадемово мляко, бадемово масло и веган протеин. "И това смятах за супер здравословно."

Extraction, Netflix, Крис Хемсуърт и трейлър на филма за спасяването на отвлечено дете

Крис Хемсуърт спасява отвлечено дете

Трейлърът на Extraction е тук

В момента е преосмислил начина си на хранене и се чувства страхотно. Също така взима студени вани след изтощителни тренировки, защото усеща, че така тялото му се възстановява по-добре.

Казва и че много обича брат си Крис и винаги се допитва до него за съвети. Двамата дори обмислят да участват заедно в екшън комедия.