На 24 февруари 2021 г. за Лейди Гага се случва един доста неприятен инцидент. Тя не е замесена пряко в него, но двата ѝ френски булдога са откраднати.

Лейди Гага, Райън Фишър и признанието на Джейлин Уайт за грабежа на кучетата ѝ

Каква ще е съдбата на крадеца на кучетата на Лейди Гага

Ново интригуващо развитие по казуса

Случката се разиграва докато Райън Фишер, човекът, който ги разхожда, е навън с тях късно вечерта. Ненадейно обаче той е нападнат и прострелян, а двете кучета - откраднати.

Към днешна дата се знае, че един от тримата нападатели е Джеймс Хауърд Джаксън, който е вече осъден на 21 години затвор. Самият той дори не оспорва обвинението си в убийство и признава обвиненията за нанасяне на тежки телесни повреди и при предишен инцидент.

На 24 февруари 2021 г. обаче той е обикалял из Холивуд, както и други райони на Калифорния в търсене на френски булдог, който може да бъде продаден за хиляди долари. При кражбата той най-вероятно дори не е разбрал, че кучетата, които Райън Фишер разхожда, са домашните любимци на не кого да е, а на певицата Лейди Гага.

Почти две години след инцидента присъдата за затвор на Джеймс Джаксън е потвърдена, като в съда се случва нещо неочаквано.

При изслушването Райън Фишер, човекът, разхождал кучетата, произнася емоционална реч, в която разказва за въздействието, което случката е оказала върху живота му.

"Ти ме застреля и ме остави да умра и животът на двама ни се промени завинаги. Прощавам ти. С нападението ти напълно промени живота ми", са част от думите на Фишер, с които той споделя, че прощава на нападателя си.

Лейди Гага, Chromatica Ball, турне, концерти и кога ще видим изпълнителката отново на сцената

Кога ще излезе отново на сцената Лейди Гага

Изпълнителката не се колебае в решението си

Макар и стигнал до съдебна битка, случаят с кражбата на кучетата завършва благополучно за Лейди Гага. Двата ѝ френски булдога са ѝ върнати само след няколко дни от жена на име Дженифър Макбрайд, след като певицата предлага награда от 500 000 долара, пише Metro.