След като миналата седмица Лейди Гага отмени световното си турне, феновете ѝ са в очакване кога и дали ще видят своята любимка отново на живо на сцената. През сълзи тя каза, че е направила всичко възможно, за да завърши шоуто си, но е взела решението да постави здравето и безопасността на публиката и екипа си на първо място.

Лейди Гага, турнето Chromatica Ball и прекъсването на концерта ѝ в Маями

Какво разплака Лейди Гага

На певицата напоследък не ѝ върви с концертите

Гага беше принудена да прекрати концерта си в Маями, част от Chromatica Ball, заради внезапна гръмотевична буря, която се разрази. Множество мълнии удариха земята, непосредствено до самата сцена.

Въпреки трудното решение, което изпълнителката в крайна сметка взима, тя обеща на почитателите си, че турнето ѝ няма да приключи, а "ще се видим следващия път, когато съм на сцената".

Изглежда Лейди Гага няма да се забави да го направи. В момента тя води преговори да се върне в Лас Вегас за втори път като резидент, посочва източник на The Sun. "Дълго време тя не беше сигурна дали някога ще пее отново заради здравословни проблеми, но Chromatica ѝ помогна да се възстанови", казва източникът.

Въпреки че все още не е подписала договор, преговорите (които още са в предварителен етап) за бъдещи концерти текат. Вероятно те ще започнат в края на 2023 г.

С дебюта си като резидент на Enigma + Jazz & Piano Лейди Гага се ангажира да изнася концерти в Park Theatre от края на 2018 г. до май тази година. Серията от 52 представления на сцената събра зашеметяващите 70 милиона паунда (79 милиона долара) в боксофиса и множество позитивни отзиви и похвали от критиците.

The Sun се свърза с представител на изпълнителката за коментар: "Бритни Спиърс е спряла концертите си за неопределено време, а изпълненията на Кейти Пери в PLAY приключват следващия месец, така че Гага има възможност за втори път да стане резидент в Лас Вегас, като "запълни дупката, която се отваря".

Лейди Гага, The Weeknd, Майли Сайръс, Бруно Марс, Скалата и историите зад сценичните им имена

Звездите и историите зад сценичните им имена

Кой получава прякора си, защото е попръцквал

"Гага отново е най-голямата звезда на планетата, така че е напълно логично", допълва нейният представител.