Време е за краткия ни музикален обзор на седмицата. Песните през тази се оказаха повлияни от соул и аренби музиката, което може само да ни радва. И петте са чудесни!

Започваме с нашето скорошно откритие - младата британска певица Селест, която издаде дебютния си албум в началото на тази година. От него е и тази песен, която както останалите в Not Your Muse, е писана от певицата.

Съвсем естествено продължаваме с Джон Батист, който записа заглавната песен към един от последните хитове на Pixar Soul заедно със Селест. Това пък е последното парче, което вероятно е най-ведрото нещо, което сме виждали от седмици.

Съвсем логично след Джон идва Леон Бриджес. Защо? Защото двамата са работили заедно, макар стилът им да се различава. Докато Батист залага на джаз и госпъл, Бриджес е от звездите на нео соул музиката.

Продължаваме с две дами. Първата е Дженифър Хъдзън с авторско парче към филма Respect, в който играе ролята на Арита Франклин.

Втората е Джеси Джей, която макар да е "аутсайдерът" в днешната ни музикална подборка, е тук с доста симпатично диско парче, което ни идва идеално за петък вечер.