Името на Куентин Тарантино е своеобразна запазена марка с фенове, които са й верни и отдадени почти колкото тези на Apple. А един от най-обичаните й "продукти" са двете части на "Убий Бил".

Куентин Тарантино, Ума Търман, Мая Хоук и новината, че тя ще участва в третата част на "Убий Бил"

Плановете на Тарантино да събере майка и дъщеря

Или какво да очакваме от "Убий Бил 3"

Излезли последователно през 2003г. и 2004 г., филмите с Ума Търман са толкова знакови, че често похвати, ефекти и дори цели сцени се копират от режисьори по цял свят. От няколко години се заговори, че Тарантино може би ще направи продължение на "Убий Бил".

Или по-скоро предистория, в която героинята на Търман да бъде изиграна от Мая Хоук - дъщерята на актрисата от Итън Хоук. Явно и самият Тарантино е чул тези мълви и без много колебания успя да попари надеждите на феновете си.

На снимачната площадка на първия филм

Източник: Instagram / indiewire

На снимачната площадка на първия филм

"Това няма да се случи. Последният ми филм е за филмов критик, мъж филмов критик. И той е на около 70 години", казва той в интервю за DeMorgen. Както нееднократно е заявявал, режисьорът възнамерява да направи десет пълнометражни филма, а този за критика е именно десетият му.

Куентин Тарантино, The Movie Critic и слуховете, че подготвя последния си филм

Задава ли се последният филм на Куентин Тарантино

Режисьорът сякаш е намерил точната за разказване история

Самата Ума Търман коментира твърденията за продължение на "Убий Бил" още през 2022 г. Тогава тя призна, че с Тарантино наистина са обсъждали такъв вариант, но това е било "много отдавна", а след това явно са се отказали от намеренията си.