От няколко години знаем, че Sony искат да разширят максимално вселената от супергерои на Marvel, с чиито права разполагат.

Ръсел Кроу, Kraven the Hunter и мистериозната роля на актьора в киновселената на Marvel

Нова роля за Ръсел Кроу в супергероиски филм

За Спайдърмен става страшно

Просто защото филмите за Спайдърмен и Венъм се оказаха доста успешни. Е, не същото може да се каже за "Морбиус", за който човек трудно може да каже нещо положително. 

На хоризонта обаче се задават два нови филма с два напълно нови героя, към които очакванията са високи. Става дума за Kraven the Hunter и Madame Web. Вторият е все още в процес на пост продукция, така че е рано за трейлъри, но първият е напълно готов.

Sony дори пуснаха трейлър, който ни показва не само доста екшън, но и насилие. В Kraven the Hunter ще видим как Сергей Кравиноф (Арън Тейлър-Джонсън) се превръща в един от емблематичните злодей от комиските за Спайдърмен.

Сергей заедно с брат си остават без майка си още в тийнеджърска възраст, а с тяхното възпитание се заема техният деспотичен баща Николай (Ръсел Кроу). Той се опитва да ги направи толкова корави, че да не показват слабост нито за миг.

Така се стига до един инцидент, в който Сергей трябва да убие разярен лъв. Но вместо да го направи лъвът едва не го убива. Трейлърът ни подсказва, че именно в тази схватка кръв от от лъв попада в кръвоносната система на момчето. А това го променя завинаги.

Така той се превръща в съвършения ловец, който не само има животински инстинкти и реакции, но може също така да си комуникира с останалите хищници и да ги подчинява на волята им. Прерязани гърла, отхапани носи и много кръв - точно това ни очаква в Kraven the Hunter, който неслучайно е категоризиран като 18+.

Това ни радва, но пък видяното в трейлъра леко ни притеснява, защото леко ни напомня за "Морбиус". А както вече казахме, трудно може да се каже нещо положително за този филм. Е, дано тук случаят не е такъв.

Премиерата на Kraven the Hunter е насрочена за октомври