Кейти Прайс е известната британска медийна знаменитост и модел, която иска да бъде жената с най-големите гърди. За целта тя вече се е подложила на десетки пластични операции. Преди време тя редовно се появяваше на трета страница на британския таблоид The ​​Sun, под псевдонима Джордан.

След 16-ата пластична операция, с която се опитва да се превърне в жената с най-големи гърди в Обединеното кралство, тя не само не прилича на себе си, а изглежда доста плашещо.

По всичко личи обаче, че Кейти Прайс е доволна от крайния резултат, след като с усмивка и гордост демонстрира интервенциите си по време на почивката си в Тайланд.

44-годишният модел позира по бански, направен специално по мерките ѝ, докато пие коктейл от кокосов орех и се наслаждава на почивката си, както отбелязват от Daily Mirror.

"В крайна сметка просто харесвам големи гърди. Тези са най-големите, които съм имала, те са масивни и си ги обичам", коментира Кейти Прайс подобренията си. 

И докато тя очевидно е доволна от крайния резултат, то последователите ѝ в Instagram не ѝ спестиха нападките, като много от тях отбелязаха, че вече не прилича на нищо. Склонни сме да се съгласим с тях.