Кара Делевин е в полезрението на хората и медиите не от вчера, а от доста години. И за цялото това време - дали с начина си на обличане, или пък с нещата, които говори и върши - тя винаги намира начин да бъде провокативна.

Кара Делевин и семинарът за самозадоволяване, на който е присъствала

Когато и Кара Делевин има задръжки

Не е искала да остане без бельо

От известно време знаем, че подготвя и интересна документална поредица на име Planet Sex. Като обещанията са, че чрез нея Делевин ще ни отвори очите за секса такъв, какъвто не го познаваме.

Доказателството: тя вече сподели интересна история как се е оказала на курс по самозадоволяване, част от подготовката й за поредицата. Е, вече има трейлър на Planet Sex и можем да се ориентираме какво точно ще видим в него.

Документалната поредица ще бъде точно толкова провокативна, колкото и очаквахме. Повдига и доста, и най-различни въпроси, свързани със секса. Трейлърът започва с думите на Кара Делевин, че се среща с мъже, но обича и жените.

А освен с различни и цветни персонажи, ще видим най-различни експерти в областта на секса, както и откровения от самата актриса за живота ѝ и трудностите, с които се сблъсква.