Както обикновено, в петък събираме на едно място някои от новите песните от последната седмица. Този път селекцията ни се оказва изцяло женска, и то каква!

Започваме с Камила Кабейо. Днес тя пусна първата си нова песен от доста време насам, която пък бележи своеобразното й завръщане към кубинските й корени. "Don't Go Yet" включва и перкусиите на известния кубински барабанист Педрито Мартинес.

Оставаме на същата вълна с друго голямо имена за латино музиката - Шакира. Тя обаче е на значително по-диско вълна от кубинската си колега.

С още вода и лятно настроение ни подема Рита Ора. Новата й песен "You for Me" може и да се превърне в хита на лято 2021 г.

Няма как да пропуснем и Майли Сайръс, която също се отчете с парче тази седмица. При това с нова демонстрация на невероятните си гласови дарби, които все още остават подценявани от много хора.

За финал сме подготвили нещо цветно и екзотично - песен от Нека. Нигерийката отдавна е звезда отвъд пределите на родината си и дори имахме щастието да я слушаме в България преди няколко години.