Досега сме гледали Камерън Диас и Джейми Фокс заедно на екран в два филма. Първият е спортната драма "Всяка една неделя" от 1999 г., а 15 години по-късно те се събират отново за семейния мюзикъл "Ани".

Камерън Диас, Джейми Фокс, Back in Action и новината за завръщането на актрисата към киното

Камерън Диас се завръща

Пенсията не е за всеки

2014 г. обаче е и годината, в която актрисата решава да се оттегли от киното. Оттогава досега тя стана и писател с две издадени книги, както и предприемач с няколко бизнеса. И въпреки че изглеждаше сякаш Камерън Диас изцяло е загърбила актьорството, преди почти две години стана ясно, че е решила да се завърне към корените си.

Оказва се, че за участието ѝ в предстоящия ѝ филм "виновникът" е именно колегата ѝ Джейми Фокс, с когото са си и близки приятели извън снимачната площадка.

"Умолявах я да се съгласи да играе с мен отново. Всички знаем, че има нещо в нея", издава актьорът по време на представяне на филма им Back in Action в Ню Йорк.

На събитието е присъствала и Камерън Диас, която пък е споделила, че не е могла да има по-добър партньор, както на екрана, така и извън него.

Е, макар реално да не са партньори в романтичния смисъл на думата, двамата актьори наистина се събират отново на снимачната площадка за Back in Action.

По време на представянето на филма на Netflix's Upfront presentation са били показани първи кадри от него. На тях виждаме предимно Камерън Диас и Джейми Фокс в ролите им, без да се издава много за сюжета. Въпреки това обаче вече е ясно, че премиерната дата е 15 ноември.

Засега знаем, че филмът е шпионска комедия, в която героите на актьорите - Емили и Мат, са бивши агенти на ЦРУ, които са принудени да се завърнат към работата си, тъй като самоличностите им са разкрити и трябва да разберат кой стои зад това.

Режисьор е Сет Гордън, а актьорският състав е допълнен от Глен Клоуз, Кайл Чандлър, Андрю Скот и Джейми Деметриу, пише Screen Rant.

Камерън Диас и Киану Рийвс във филма на Джона Хил Outcome

Второто завръщане на Камерън Диас

Ето къде ще я гледаме

Back in Action е от 15 ноември в Netflix