Със сигурност почти всеки се е питал какво се случва с Камерън Диас - звездата, която толкова бяхме свикнали да виждаме на екран в края на 90-те години и която впоследствие, все още във върха на славата си, сякаш изчезна.

Камерън Диас, Джейми Фокс, Back in Action и как се чувства актрисата след завръщането си в киното

Трудното завръщане на Камерън Диас в киното

Обратно в играта, но на каква цена

Всъщност, актрисата просто реши да отвори нова страница в живота си и да се посвети на много по-важни неща. Като брак, семейство, личен живот и дори собствен бизнес с марка вина.

Но кроткият живот и седенето вкъщи не е за всеки. Очевидно не е и за Камерън. След близо десет години пауза, актрисата реши отново да се завърне към киното. В момента тя е на снимачната площадка на новата продукция на Netflix Back in Action.

И това е причината Камерън да се вози в моторна лодка сред нощен Лондон - облечена в дискретен черен костюм и зад кормилото на превозното средство. Освен Диас, актьорският състав на екшън-комедията е допълнен от Джейми Фокс и Глен Клоуз.

Още през октомври 2020 г. филмовата звезда сподели шоуто на Наоми Кембъл No Filter, че някой ден би искала отново да се върне в киното. "Не знам кога точно ще се случи това, но със сигурност един ден просто ще се случи", каза тогава Камерън.

Камерън Диас, Холивуд, суетата и естествените ритуали за красота на актрисата

Камерън Диас срещу холивудската суета

Новите ритуали за красота на актрисата

E, очевидно моментът вече е дошъл. Всъщност, новината бе разкрита още през миналия юни г., когато 55-годишният носител на Оскар Джейми Фокс, сподели в социалните мрежи телефонен разговор между него и Диас.

"Камерън, надявам се, че не си ядосана, че направих това, но сега вече няма връщане назад", написа тогава актьорът и уточни, че снимките за филма започват малко по-късно през същата година. Диас от своя страна прие всичко с чувство за хумор, подчертавайки, че няма търпение да започне работата си по новия проект.