Докато чакаме завръщането ѝ на голям екран, Камерън Диас не пропусна да ни зарадва с още хубави новини, но този път не свързани с кариерата ѝ, а с личния ѝ живот.

Камерън Диас и Киану Рийвс във филма на Джона Хил Outcome

Второто завръщане на Камерън Диас

Ето къде ще я гледаме

Актрисата успя да изненада всички, като обяви, че е родила второто си дете. Въпреки че бе решила да запази бременността си в тайна, все пак сподели, че семейството ѝ вече се е разраснало.

В Instagram 51-годишната Камерън Диас е качила снимка на картина, на която пише: "Едно птиченце ми каза." В описанието към поста, който е споделен и в профила на съпруга ѝ Бенджи Мадън, щастливите родители споделят, че са "благословени и развълнувани" да обявят раждането на сина си, когото са кръстили Кардинал.

"Той е страхотен и всички сме толкова щастливи, че е тук", допълват актрисата и музикантът.

По-нататък в поста те уточняват, че за безопасността и поверителността на детето няма да публикуват негови снимки.

"Но той е наистина сладък. Чувстваме се толкова благословени и благодарни. Изпращаме много любов от нашето семейство към вашето. Най-добри пожелания и хубав следобед", завършва публикацията на двойката.

Това, което не е изненадващо в случая обаче, е, че Камерън Диас и Бенджи Мадън, които са женени от 2015 г., са останали потайни относно раждането на бебето. Когато през 2019 г. те обявиха, че на бял свят се е появила първородната им дъщеричка Радикс, го направиха по подобен начин с пост в Instagram, припомня Entertainment Tonight.

Камерън Диас има необичайна идея за женените двойки

Спи ли в отделно легло от мъжа си Камерън Диас

Актрисата май леко сгафи

"Тя моментално завладя сърцата ни и допълни семейството ни. Въпреки че сме изключително щастливи да споделим тази новина, в същото време искаме да защитим поверителността на малкото ни дете. Така че няма да публикуваме снимки или да споделяме повече подробности, освен факта, че тя е наистина много сладка", написаха тогава Камерън Диас и Бенджи Мадън.