"Лоши момчета: Всичко или нищо" ще се опита да ни убеди, че във франчайза има още хляб и истории, които заслужават да бъдат разказани на голям екран.

Трейлър на "Лоши момчета: Всичко или нищо" с Уил Смит и Мартин Лорънс

Уил Смит и Мартин Лорънс отново скачат в екшъна

Трейлър на "Лоши момчета: Всичко или нищо"

До голяма степен третият филм - "Лошо момчета завинаги", който излезе през 2020 г., положи основите за този филм, а и приходите от бокс офиса бяха доста добри.

В четвъртия филм добре познатите ни ченгета Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) ще направят всичко възможно, за да докажат, че техният близък приятел капитан Конрад Хауърд не е имал нищо общо с мафията, както се твърди след смъртта му.

Бързо и лесно обаче Майк и Маркъс ще сгазят лука и от преследвачи ще се превърнат в преследвани, а играта наистина ще загрубее. Поне това разбираме от трейлъра, който бе пуснат преди около два месеца.

От The Hollywood Reporter разбираме, че в няколко американски града, сред които Атланта, Чикаго, Маями, Ню Йорк и Филаделфия, са организирани предварителни прожекции на "Лоши момчета: Всичко или нищо" специално за феновете на франчайза и журналисти.

И първите отзиви, които те споделят, са повече от добри. Брендън Дейвис, който е продуцент на няколко подкаста на  ComicBook.com, пише в X, че четвъртият филм е феноменален.

"Обичам франчайза на "Лошите момчета". Този филм вдига всяка една летва", пише още той. Според Дейвис екшънът и комедията са непрестанни и добре преплетени.

Други хвалят работата на режисьорите Адил Ел Арби и Билал Фалах, които според тях са успели да предадат по добър начин емоционалния заряд на историята, без да жертват комичните моменти, които са ключови за франчайза.

"Лоши момчета завинаги", Уил Смит, Мартин Лорънс и колко милиона са взели за филма

Колко са взели Уил Смит и Мартин Лорънс за "Лоши момчета завинаги"

Разликата между възнагражденията им е чувствителна

Ръс Милхайм от TheDirect не е останал впечатлен от видяното в киното, но отчита факта, че повечето хора в салона са се забавлявали много на "Лоши момчета: Всичко или нищо".

"Лоши момчета: Всичко или нищо" е по кината от 7 юни