Причината да се вълнуваме от предстоящия трети сезон на "Белият лотос" не е една. Сериалът на Майк Уайт се оказа едно от най-свежите попълнения в програмата на Мах, а в новите епизоди ни очаква и българско участие в лицето на Юлиан Костов.

Юлиан Костов влиза в "Белият лотос" на мястото на Милош Бикович

Българинът, който ще участва в трети сезон на "Белият лотос"

Браво на Юлиан Костов

Снимките започнаха преди няколко седмици в Тайланд, а вече получаваме и първи поглед към случващото се там... Макар и неофициален. В Instagram профила на Сам Нивола, който също е в актьорския състав на трети сезон, откриваме няколко снимки от азиатската държава.

На тях са Патрик Шварценегер и Сара Катрин Хук, които също бяха обявени като участващи в новите епизоди. Там обаче е Айрис Апатоу, чието име до момента не е официално в актьорския състав.

Виждаме всички тях да се забавляват на яхта, както и на прочутия залив Мая Бей, станал известен от филма "Плажът". Дали обаче кадрите са направени през свободното от снимки време или са част от сериала не е ясно.

Припомняме, че трети сезон на "Белият лотос" ще се развива в Тайланд и концептуално ще премести фокуса от парите в първи сезон и секса във втори към смъртта, и какво идва с нея. В актьорския състав са още Наташа Ротуел, Кари Куун, Лесли Биб, Мишел Монахън, Паркър Поузи, Джейсън Айзъкс.