С "Венъм: Последният танц" се изпълнява подписания преди няколко години договор от Том Харди за три филма, в които той да изиграе Еди Брок.

"Венъм: Последният танц" с Том Харди може да сложи край на героя

Том Харди отново е Венъм

Ето какво ни издава трейлърът на третия филм

Засего бъдещето на Брок и неговият извънземен приятелски настроен симбиот Венъм е неясно, но феновете на комиксите на Marvel със сигурност ще стискат палци да виждат още от него.

Много вероятно е бъдещето на героя да зависи от представянето на "Венъм: Последният танц" в бокс офиса. И поне към момента може да кажем, че се справя доста прилично.

Снимка 688267

Източник: Форум Филм България

Според The Hollywood Reporter, третият филм е спечелил 51 милиона долара от бокс офиса в Северна Америка за първите три дни по кината, което е под очакванията от около 60 милиона долара. Под представянето е и на втория филм "Венъм: Време е за Карнидж", който за същия период спечели 90 милиона долара там.

В международен план обаче "Венъм: Последният танц" се е представил значително по-добре, набирайки 124 милиона долара. Което означава, че в световен мащаб филмът може да се похвали със 175 милиона долара приходи.

Какво да очакваме от "Венъм: Последеният танц" с Том Харди

Какво да очакваме от "Венъм: Последеният танц" с Том Харди

Опит за поправка на старите грешки

Тези приходи са сравнително добри на фона на скромния за Холивуд бюджет в размер на около 120 милиона долара. Тепърва обаче предстои да разберем какво крие бъдещето за Венъм.