Вече знаем със сигурност, че четвърти сезон на "Истински детектив" ще има и че в него ще са замесени доста хора от суперуспешния първи сезон - Уди Харелсън, Матю Маконъхи и Кари Джоджи Фукунага са сред изпълнителните продуценти на новите серии.

Джоди Фостър, "Истински детектив", HBO и новината, че ще има четвърти сезон на сериала

"Истински детектив" се завръща за четвърти път

Джоди Фостър този път ще е в главната роля

Знаем също, че в главната роля ще видим Джоди Фостър, а вече е ясна и партньорката й на екрана.

Това е професионалната боксьорка Кали Рейс, която ще бъде в ролята на Еванджелин Наваро. Ето и историята. Всичко започва със сезона на дългите нощи в Аляска, когато шестимата мъже, които работят в местна арктическа изследователска станция внезапно изчезват.

Снимка 451121

Източник: GettyImages

С издирването им се заемат две жени детективи - Лиз Денвърс и Еванджелин Наварло. Наред с всепоглъщата тъмнина на природата и случилото се, те ще трябва да се изправят и срещу мрака, която всяка от тях таи в душата си.

От Variety уточняват, че това ще бъде втора роля за боксьорката. Дебютът на Кали Рейс в киното е с филма Catch The Fair One, който излезе миналата година.

Четвърти сезон на "Истински детектив" ще се снима в Исландия, а основните му сценаристи ще са Иса Лопес и Алън Пейдж Ариага. За момента не е оповестена премиерна дата.