Напоследък всички говорят за последния филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд". Тези, които дори успяха вече да го гледат, забелязаха и един гаф, който режисьорът е допуснал.

Марго Роби, "Имало едно време в Холивуд", малките удоволствия в живота и най-странното място, на което е правила секс

Най-странното място, на което Марго Роби е правила секс

Както и за ролята си в "Имало едно време в Холивуд", и за бебетата и за малките си удоволствия

"Имало едно време в Холивуд" се опитва да пресъздаде живота в Лос Анджелис през втората половина на 60-те години на миналия век, но на един от кадрите критиците са открили, че часовникът на ръката на Брад Пит със сигурност няма как да е от онова време.

Според специализирания сайт за часовници Worn and Wound, Брад Пит носи модела Citizen 8118 Bullhead. Информацията за точния модел часовник беше потвърдена и от портала Watch-id, които детайлно изследват часовниците, носени от знаменитости в различните филми.

Според експертното мнение на двата сайта, както посочват от Independent, Citizen 8118 Bullhead излиза в началото на 70-те години, затова няма как героят на Брад Пит да носи подобен през 1969 г.

Колкото и точно Тарантино да пресъздава атмосферата в Холивуд през 60-те години на миналия век, очевидно и той не е застрахован от малки грешки. А и все ще се намери някой, който да ги забележи. 

Шанън Лий, Куентин Тарантино, Брус Лий  и неуважението в "Имало едно време в Холивуд"

Тарантино отвръща на "удара"

Режисьорът срещу дъщерята на Брус Лий