Петък е - времето за обичайната ни музикална селекция от пет нови песни от седмицата. Този път нямаме фаворит, а една от песните дори е тук с отрицателен знак.

Започваме с нея - съвестното парче на Coldplay и к-поп кумирите BTS. Наистина не знам на кой точно му е хрумнала подобна колаборация, но както се "казва" в началото на песента им: "Музиката отдавна е забранена в галактиката". И ние бихме я забранили, ако звучеше като тяхната.

Опитваме са оправим лошия вкус със Sting, който методично ни запознава с песните от предстоящия да излезе албум The Bridge.

Друг класик също се включва тази седмица. Говорим за Тони Бенет и поредна песен от общия му албум с Лейди Гага, посветен на музиката на Коул Портър.

Imagine Dragons също се отчетоха с албум тази година. Mercury - Act 1 излезе в началото на септември, от него е и този позитивен сингъл.

За финал нещо като за петък вечер - Years & Years също подготвят нов албум, макар и в намален състав. Сега тя се състои единствено от Оли Алигзандър, но нас това ни се струва достатъчно. Право напред към уикенда!