"И верният отговор е..." е най-новата постановка в Thѐatro (Театро отсам канала), която разказва за една изневяра, трима пламенни перничани, един любим отбор и една мечта, събрани на едно място, с обещание за много смях и неочакван край.

"Айвар или лютеница” - една българка и една македонка в надпревара на сцената на Топлоцентрала

"Айвар или лютеница” - една българка и една македонка в надпревара на сцената на Топлоцентрала

Културното съревнование между народите през призмата на хумора

Комедията на режисьора Мартин Каров ще ни хвърли в живота на Деси (Луиза Григорова-Макариев) - 33 годишна луда фенка на "Стани богат" от Перник.

Тя е щастливо омъжена за Оги (Христо Пъдев), бивша млада надежда на "Миньор Перник". Деси е главен готвач на най-посещаваното заведение в центъра на града, изключително любознателна и с огромна страст към науките.

За разлика от нея, съпругът ѝ смята, че всяка информация, която ни се предоставя чрез книги, телевизия и интернет, цели да ни заблуди и всичко е конспирация. Този сблъсък на интереси не им пречи обаче да живеят щастливо. Но мечти като тази се сбъдват само по сериалите. Една неочаквана ситуация и едно обаждане преобръщат всичко.

“Отблизо” с Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев и Любомира Башева с премиера в “Theatro отсам канала“

Когато Александър Сано и Луиза Григорова попаднат в любовен четириъгълник

“Отблизо” любовта може да се окаже жестоко занимание

"И верният отговор е..." е с премиера на 21 и 22 октомври от 19:30 часа в Thѐatro (Театро отсам канала). Билети тук