В новия епизод на Hell's Kitchen тази вечер от 21 часа ще видим поредното дневно предизвикателство, което шеф Виктор Ангелов е подготвил на участниците от двата отбора. Този път важен е не само крайният резултат от техните умения в кухнята, но и това да бъде налице за определено време.

Готвенето по часовник със сигурност е по-инфарктно и предпоставка за възникване на конфликти. Ще видим и как участниците в Кухнята на Ада ще разберат що е то щафетно бягане.

Снимка 413040

Източник: OTDO Consult

Три популярни ястия ще успеят сериозно да ядосат готвачите и кулинарното съревнование отново ще премине и в сферата на личните битки, заради високото его на някои от участниците.

Снимка 413042

Източник: OTDO Consult

Един ще усети какво е да си пръв сред равни. Зрителите пък ще разберем дали ще съумеят отборите да се сплотят и да изпълнят вечерната си резервация въпреки липсата на един от професионалистите. Тази задача се оказва сериозно изпитание както за мъжете, така и за жените.

Снимка 413041

Източник: OTDO Consult

Допълнително напрежение ще внесе и една по-специална поръчка, която ще покаже кой от двата отбора притежава необходимите умения, за да се справи със задачата. Ще разберем и кой ще бъде победителят на деня, както и ще има ли нови номинации и кой ще напусне Кухнята на Ада.