Още преди почти три години разбрахме, че Netflix са готови да платят наистина много пари на Гал Гадот, за да участва в следващия им високобюджетен екшън Heart of Stone. 

Гал Гадот, Heart of Stone и филмът, за който актрисата договори осемцифрен хонорар

Актрисата, която си договори осемцифрен хонорар

Ами честито!

След толкова много време най-после можем да сме сигурни кога ще видим филма. Това става ясно от трейлъра, който бе пуснат на събитието на Netflix - Tudum, което се проведе в Бразилия.

Трейлърът сам по себе си е доста объркващ, като не ни дава много ясни връзки и насоки към случващото се, но пък загатва какво точно ще гледаме.

Рейчъл Харт (Гадот) е агент на тайната организация Чартър, която има за цел да пази мира по света. За целта обаче те използват нова мощна технология, наречена Сърцето. Чрез нея могат да се сринат цели пазари в рамките на минути, както и да бъде свален самолет - без да се стреля по него.

Гал Гадот, Heart Of Stone, новият шпионски трилър, в който актрисата ще участва, Netflix и придобиването на правата за разпространение

Гал Гадот отново ще завладява Netflix

Стрийминг платформата си осигури правата върху Heart Of Stone

Оказва се, че единствено Харт е стои на пътя на лошите, които успяват да се домогнат до технологията. Определено ни очаква много екшън и заплетени моменти. В Heart of Stone освен Гал Гадот, ще видим и Джейми Дорнан и Алиа Бат.

Heart of Stone е в Netflix от 11 август