Една любовна сага, започнала като романс между двама колеги, продължава да вълнува цяла Америка. И то все повече и повече.

Ейми Робах и Ти Джей Холмс - любовният романс между колеги, който се превърна в истинска любовна история

Когато нищо не може да спре любовта им

А всичко започна като романс между колеги

Става дума за Ейми Робах и Ти Джей Холмс, които са телевизионни водещи, но от 5 декември 2022 г. са свалени от ефир, след като се появиха техни снимки, на които се вижда, че интимничат. Малко след като кадрите бяха публикувани онлайн и двамата изтриха профилите си в Instagram.

Ейми Робах, която през 2010 г. се омъжи за актьора Андрю Шу, наскоро възстанови акаунта си. Оттогава тя и сегашният ѝ любим, колегата ѝ Ти Джей Холмс, са били забелязани на 29 декември да се целуват в Маями.

Ти Джей Холмс от своя страна вече е подал молба за развод от съпругата си Мерили Фийбиг, с която са имали почти 13-годишен брак. Те имат и една дъщеря - Сабрина (9 г.). Раздялата между двамата родители обаче е вероятно да бъде финализирана бързо. По думите на адвокатката на Мерили Фийбиг фокусът е върху детето, като целта е всичко да бъде в негов интерес.

Колкото до професионалното бъдеще на двамата водещи и колеги Ейми Робах и Ти Джей Холмс нещата може и да не се решат толкова бързо.

На 13 януари, петък, се появява репортаж, в който се твърди, че след временното им отстраняване те няма да се върнат в предаването си GMA3: What You Need to Know по американската телевизия ABC.

Говорител на ABC обаче заявява пред E! News, че няма нищо вярно в информацията от репортажа. По думите му решение относно съдбата на двамата водещи в телевизията все още не е взето.

Ейми Робах, Ти Джей Холмс, Мерили Фийбиг и как телевизионният водещ провали 13-годишния си брак

Да си провалиш брака заради забежка с колежка

Свалка, превърнала се в истинска любов

В бележка, изпратена до Ейми Робах и Ти Джей Холмс на 12 декември, президентът на ABC News Ким Годуин казва, че те ще останат извън ефир докато приключи вътрешното разследване по случая, пише още E! News.