Ти Джей Холмс и Мерили Фийбиг са женени от 2010 г. и имат едно дете. Ейми Робах пък е омъжена за актьора Андрю Шу. И въпреки че са семейни, това не пречи на колегите Холмс и Робах да заформят любовен романс помежду си.

Ейми Робах, Ти Джей Холмс, ABC News, публичното разкриване на връзката им и свалянето им от ефир

Да си загубиш работата заради свалка с колега

Но не просто свалка, а истински романс

Само преди месец се разбра публично за връзката на двамата водещи на предаването GMA3 по американската телевизия ABC News. От Daily Mail публикуваха снимки и видеоклипове, на които се вижда, че Ти Джей Холмс и Ейми Робах са били заедно на бар, след това са се качили в кола и са стигнали до вила в гориста местност, където са прекарали известно време заедно.

Въпреки че общи колеги и на двамата не са потвърдили връзката им, то според източник на E! News тя определено е факт.

Междувременно стана ясно, че Андрю Шу, половинката на Ейми Робах, е премахнал всички нейни снимки (с изключение само на една) от Instagram профила си.

Новата телевизионна двойка на Америка обаче явно е във вихъра на любовта си. На 26 декември Ти Джей Холмс и Ейми Робах са били забелязани да пристигат заедно в Атланта. На снимки дори се забелязва как той прегръща половинката си, докато пренася багажа им през летището.

Вече към днешна дата сагата има нов развой на събитията. А именно - Ти Джей Холмс официално се развежда със съпругата си Мерили Фийбиг след почти 13-годишен брак, пише E! News.

Преди две години, когато отпразнуваха 10-ата годишнина от брака си, Холмс сподели за щастливото събитие с пост в Instagram, в който благодари за "изяществото и търпението" на жена си.

"Преди 10 години Мерили Фейбиг се омъжи за мен", пише той. И продължава с прочувственото: "Ако ми даде още 10 седмици, трябва да се смятам за късметлия."

Е, оттогава може и да са минали няколко пъти по десет седмици, но вече стана ясно, че бракът на Ти Джей Холмс и Мерили Фийбиг най-вероятно няма да продължи дори още и един ден.