И двамата работят в телевизия (или поне доскоро работеха). И колко удобно - любовната им история направо е достойно да бъде разказана по телевизията.

Ейми Робах, Ти Джей Холмс, Мерили Фийбиг и как телевизионният водещ провали 13-годишния си брак

Да си провалиш брака заради забежка с колежка

Свалка, превърнала се в истинска любов

Става дума за Ейми Робах и Ти Джей Холмс, които бяха колеги-водещи на американското предаване GMA3 по телевизия ABC. Вече обаче са по-скоро двойка в сериозни романтични отношения. Романсът им всъщност беше разкрит през ноември 2022 г., когато се появиха техни общи снимки. Водещите бяха свалени от ефир, но въпреки това продължиха да не крият отношенията си. И явно нямат намерение да спрат да го правят.

"Те са сериозно влюбени. И ще бъдат напълно открити за връзката си", споделя сега източник на Us Magazine. Той допълва още, че Ейми Робах не съжалява за случилото се и не иска да загуби работата си. Но дори и това да се случи, "тя е влюбена" и очевидно ще предпочете любовта пред кариерата.

Доказателство за този избор е и наблюдението, че Ейми Робах и Ти Джей Холмс не са спирали да прекарват времето си заедно, докато са били свалени от екран. Били са забелязани в Маями, когато той е подавал молба за развод от съпругата си Мерили Фийбиг. Освен това са пътували заедно обратно до Ню Йорк преди Нова година, а Ейми Робах е била снимана да напуска апартамента на Ти Джей Холмс в сряда, 4 януари.

Ейми Робах, Ти Джей Холмс, ABC News, публичното разкриване на връзката им и свалянето им от ефир

Да си загубиш работата заради свалка с колега

Но не просто свалка, а истински романс

Преди да обявят раздялата си Ти Джей Холмс и Мерили Фийбиг бяха женени почти 13 години и имат едно дете. От предишен брак той има и още две деца. Ейми Робах пък е омъжена за Андрю Шу от 2010 г. И двамата имат съответно по две и три деца от предишни бракове, пише Us Magazine.