В началото на юли стана ясно, че bTV подготвят няколко нови телевизионни игри, които да забавляват зрителите през есента. Те са базирани на популярни в чужбина формати, които ще бъдат адаптирани за българската публика.

"Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?", "Колко ми даваш?" и "Кажи честно" са новите телевизионни игри в ефира на bTV

Тази есен bTV пуска 4 нови телевизионни игри

Есента се очертава да бъде интересна

Една от игрите - вероятно най-популярната, се нарича "Коя е тази песен?". Участниците в нея трябва да разпознават песни от различни жанрове и десетилетия на базата на няколко такта, изсвирени от музиканти на живо.

За момента на кастинг са се записали повече от 200 човека, а вече е ясен и водещият. Това е не друг, а участникът в миналогодишното романтично риалити "Ергенът" Евгени Генчев, съобщават Standart News.

Популярният пианист и композитор е избран от телевизията заради познанията си в музикалната сфера и добрия си външен вид. Като ководеща ще се включи Виктория Георгиева - певицата, представила България на Евровизия през 2021 г.

Евгени Генчев и Виктория Георгиева вече са работили заедно на сцената на София Лайв Клуб, където през пролетта имаха концерт и канеха хора да се качат с тях на сцената, след като са се представили предварително с видеоклип, на който пеят.