През лятото въобще не ни се мисли за есента, но bTV го прави вместо нас. Телевизията вече обяви две големи предавания, които ще излъчва през предстоящия сезон.

Диляна Попова в “Островът на 100-те гривни” - каква ще е ролята на актрисата в предаването

Диляна Попова в “Островът на 100-те гривни” - каква ще е ролята на актрисата в предаването

Нови предизвикателства

Става дума за "Островът на 100-те гривни" и "Бягство към победата", а от bTV обявиха, че до края на годината ще видим още цели четири нови телевизионни игри. Ето и какво знаем за тях.

"Коя е тази песен?"

В играта участниците трябва да отгатнат заглавията на песни въз основа на няколко ноти, изпълнени от група на живо. Двама играчи се борят в няколко кръга. За да се включат в играта, те трябва да познават, помнят и разпознават песни от всички жанрове и десетилетия.

"Помниш ли текста?"

Продължаваме на музикална тема, а в тази игра участниците трябва да пеят хитови песни и да допълват липсващите текстове. За да го направят, те трябва да избират парчета от различни жанрове и десетилетия.

От големи хитове, които всички знаят до свежи нови версии и парчета.

“Бягство към победата” 2 - състезателното риалити се завръща по bTV

Пътешествия, загадки и съкровище в “Бягство към победата” 2

Състезателното риалити се завръща 15 години по-късно

"Колко ми даваш?"

В тази телевизионна игра участниците трябва да познаят точната възраст на напълно непознат човек. Във всяко издание на играта двойка участници ще се състезават един с друг, за да познаят точната възраст на шестима непознати в рамките на някокло кръга.

Те няма да стрелят на посоки, защото ще получат няколко жокера.

"Кажи честно" 

Последната игра ще противопостави жури от четирима души срещу отбор от трима участници. Интересното е, че тримата се представят за едно и също лице, но само един от тях е истинското.

Според правилата на играта той трябва да казва истината през цялото време. Журито ще задава въпроси, чрез които да определи кой от тримата е истинското лице, което търсят. Към момента няма информация за премиерните дати на четирите предавания.