Почти половин година измина от излъчването на финала на втория сезон на "Ергенът". През май стана ясно, че избраницата на пианиста Евгени Генчев е Валерия Георгиева и оттогава не спира да се говори дали двамата са наистина заедно или целенасочено поддържат тази версия.

Защо Валерия Георгиева от "Ергенът" е научила българската азбука на 12 г.

Защо Валерия от "Ергенът" е научила българската азбука на 12 г.

Ето какво разкрива още победителката от предаването

Много хора се съмняват, че Евгени и Валерия са двойка в реалния живот, основно заради това, че и двамата изглежда са много отдадени на своите си неща. Пианистът много пъти е казвал, че работи доста, а пък моделът, че е страшно заета както със снимки, така и с грижата за приюта за домашни любимци, който има.

Въпреки сериозните ангажименти обаче, и двамата досега са заявявали в различни интервюта, че наистина са заедно. И това явно наистина все още е така.

Снимка 638095

Източник: bTV

Поредното доказателство за искрената любов между Евгени и Валерия е участието им в предстоящия епизод на предаването "Търси се" по bTV. В него ще гостува пианистът, който ще признае, че с Валерия са много влюбени и отдадени един на друг. Освен това той ще издаде, че вече е измислил как двамата да изградят дом заедно и вярва, че скоро това ще се случи.

"Единствената трудност е връзката от разстояние, защото когато сте заедно, а след това, когато си вече без този човек, той много ти липсва", пък ще сподели Валерия, която също ще се включи в предаването. Тя ще намекне на Евгени и за близнаците, които мечтае да има, и ще разкрие, че двамата продължават да си пишат писма, както по време на риалитито.

Снимка 638096

Източник: bTV

Освен Валерия, в "Търси се" пианистът ще чуе емоционални обръщения и от други свои близки хора. Това са родителите му Елена и Танко Генчеви и брат му Станислав, който вече от години живее в Лондон.

Какво празнува Валерия от втори сезона на "Ергенът"

Какво празнува Валерия от втори сезона на "Ергенът"

И къде е Евгени

Какво ще сподели семейството на Евгени, както и какво още ще издаде самата Валерия за него и връзката им, може да разберем от новия епизод на "Търси се" - тази събота, 21 октомври, от 16 ч. по bTV.