Въпреки годините под светлините на прожекторите, за мнозина Емили Ратайковски си остава просто едно секси тяло. Кариерата й на модел започва когато е едва на 12, а през това време е натрупала много опит, често пъти и горчив, за който споделя в новата си книга My Body.

Емили Ратайковски, Джо Лоу и колко пари получи моделът за срещата си с бизнесмена

25 хиляди долара за среща с Емили Ратайковски

Кой и защо ги плати

От нея разбираме, че Емили редовно е била обект на различни подмятания относно външния си вид и още на 12 години е била определена като "прекалено секси" на уроци по танци. "Тогава бях дете... но някак вече се бях превърнала и в експерт по разпознаване на мъжките желания", пояснява тя.

Този коментар сериозно е разгневил майка й, която смята, че Ратайковски няма от какво да се срамува. Родители й били обсебени от идеята да материализират външния й вид.

Те са плътно до нея на всички кастинги, след като агент проявява интерес още докато е в гимназията. Самата тя също прихваща от техните разбирания и дори признава, че може да не се е молила много, но когато го е правела, се искала само едно - красота, предава Daily Mail.

Емили Ратайковски, раждането на сина ѝ и защо е била облекчена, че има момче

Защо Емили Ратайковски е облекчена, че има син

Всички искат момчета

А сега, след 17 години поставяне на етикети от мъжете в индустрията, смело заявява, че се е уморила да бъде "секссимвол"