За мнозина Емили Ратайковски е просто едно секси тяло. Но с книгата си My Body, която издаде съвсем наскоро, моделът ни даде възможност да я опознаем истински и да научим подробности от живота й, за които дори не сме и предполагали.

Емили Ратайковски, раждането на сина ѝ и защо е била облекчена, че има момче

Защо Емили Ратайковски е облекчена, че има син

Всички искат момчета

Скоро след признанията, че е била жертва на сексуален тормоз от страна на Робин Тик по време на снимките на клипа към "Blurred Lines", Ратайковски хвърля светлина и върху други интересни взаимоотношения.

Този път става въпрос за Джо Лоу - малайзийски финансист, замесен в огромни схеми за корупция и измами, ощетяващи страната му. Пред The ​​Sunday Times Magazine моделът разкрива, че преди години й е било платено 25 хиляди долара, за да отиде с него на Супербоул.

Снимка 553285

Източник: GettyImages

Ратайковски пояснява, че се е съгласила на предложението, минало през агента й, но до последно не е била сигурна какво точно търси там и дали ще може да си тръгне след края на спортното събитие. Не дава и подробности как е завършила вечерта.

Тя обаче е категорична, че въобще не е била изненадана от скандала, който възникна покрай Джефри Епстайн, защото е присъствала на много партита с млади момичета и мъже с много пари. Много от девойките са станали жертва на лъжи и така и не са разбирали на какво се съгласяват, когато излязат с някого, предава LAD Bible.

Емили Ратайковски, My Body и премиерата на книгата й в Ню Йорк

Скритият талант на Емили Ратайковски

С какво ни изненада този път

Очевидно Емили има доста интересни истории за разказване и част от тях са поместени в книгата й. А какво е решила да ни спести вече е съвсем друг въпрос.