С всеки следващ филм, в който участва, Ема Стоун надминава себе си. Тази година тя грабна всички големи награди - БАФТА, Златен глобус и Оскар за най-добра актриса за ролята си в "Клети създания".

“Клети създания” с Ема Стоун и Марк Ръфало - какво да очакваме от филма на Йоргос Лантимос

Какво да очакваме от “Клети създания” с Ема Стоун и Марк Ръфало

Един от най-провокативните филми за годината

Филмът на гръцкия режисьор Йоргос Лантимос е един от най-обсъжданите и провокативни за изминалата година, засягайки теми като феминизма и съзряването. "Клети създания" е вторият пълнометражен игрален филм, който събира режисьора и Ема Стоун. Преди това те работят заедно по "Фаворитката", който бе номиниран за 10 Оскара.

Йоргос Лантимос и Ема Стоун очевидно са тандем, който се сработва добре и съвсем скоро ще видим най-новото, което са ни подготвили.

Снимка 659026

Източник: GettyImages

Във филма Kinds of Kindness всъщност ще видим и други актьори, с които гръцкият режисьор е работил и преди. Това са Уилем Дефо и Маргарет Куали, които участват в "Клети създания". В основния актьорски състав влизат и Джо Алвин, който е работил с Лантимос и си е партнирал с Ема Стоун във "Фаворитката", както и Хънтър Шейфър, която пък сме гледали в сериала "Еуфория".

Макар че за новия филм на режисьора не се знае много, вече има тийзър, който ни загатва, че отново можем да очакваме една нестандартна история. Главни действащи лица в нея са човек, който ще се опита да поеме контрол над собствения си живот, разтревожен полицай, който се притеснява, че след изчезването ѝ съпругата му се е завърнала напълно различна, както и една жена в търсене на духовния си лидер със специални способности.

Eddington с Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал - какво знаем за новия филм на Ари Астер

Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал накуп в нов уестърн

Какво знаем засега за Eddington

Освен режисьор, Йоргос Лантимос е и съавтор на сценария на Kinds of Kindness заедно с Ефтимис Филипу. Двамата вече са работили заедно по филмите "Омарът", "Убийството на свещения елен" и "Кучешки зъб", пише Variety.

Премиерата на Kinds of Kindness е на 21 юни