Отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Поне така казват хората. Покрай пандемията обаче разбираме, че този израз се взима на сериозно от все повече хора.

Рене Грейси и какво мисли баща ѝ за порно кариерата на бившата автомобилна състезателка

Когато бащата подкрепя дъщеря си да снима порно

Още за обратния завой в кариерата на Рене Грейси

Вече обърнахме внимание на Рене Грейси, която реши да се преориентира и от автомобилните състезания направи завой към порното. Просто защото така печели в пъти повече.

И Грейси не е единствената, която го прави. От Yahoo Sport Australia разбираме, че сестрите Ели-Джийн (25 години) и Холи-Дейз Кофи (22 години) са оставили сърфирането на заден план, за да печелят пари от продаването на съдържание за възрастни.

Двете австралийки обаче не са се обърнали към набиращата все по-голяма популярност платформа OnlyFans, а са създали свой собствен сайт. Но принципът е същият, защото срещу месечен абонамент всеки желаещ може да вижда техни снимки и видеа, които са възрастни.

Това удоволствие пък са решили, че ще струва на абонатите по 10 долара на месец, като има опцията и за чат с тях. Очевидно е, че това се превръща в тенденция, но не сме сигурни дали е за добро.

Кармен Грийнтри и разказът на сърфистката за отвличането и изнасилването ѝ в Индия

Сърфистката, която е преминала през ада на отвличането и изнасилването

Кармен Грийнтри показва, че човек може да преодолее всичко

Ели-Джийн и Холи-Дейз имат и две по-малки сестри - Бони-Лу (19 години) и Руби-Лий (20 години), като четирите са смятани за сестрите Кардашиян, но на сърфа.