Както и можем да очакваме за едно романтично предаване, бурни емоции едва ли има начин да липсват. И "Един за друг" не ни ги спестява. Нито пък неочакваните обрати.

“Един за друг” и първи конфликт, интриги и стратегии тази седмица в предаването

Стратегии, интриги и първи конфликт в “Един за друг”

Какво ни очаква тази седмица

Миналата седмица нито една двойка не напусна вилата на любовта, след като имаше много сълзи и трудно гласуване. Кристина и Артьом обаче са тези, които могат да се радват на победата си в сапуненото изпитание за двойки. Така те добавиха 3000 лв. към своята сметка.

За Милена и Цветелин нещата далеч не се развиха толкова добре и след като се представиха най-зле и в индивидуалните игри, останаха на дъното на класацията. Освен тях другите номинирани двойки бяха Галина и Владимир, Сани и Иван, Алекс и Феодор.

Снимка 609092

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Отлично в индивидуалните игри и отборното предизвикателство пък се представиха Радина и Петър, които пак са "Супердвойка на седмицата". Тази "титла" им даде правото да изберат коя пета двойка да се присъедини към вече номинираните четири, като те избраха това да са Поля и Здравко. Аргументите в подкрепа на решението им обаче поставиха под въпрос тяхната искреност.

В изпитанието за спасение двойките трябваше да изядат три понички, поставени при трудни условия. Алекс и Феодор бяха най-бързи и първи се спасиха от елиминация, но задачата се оказа твърде трудна за Иван, който не даде всичко от себе си и се отказа. Цветелин пък не беше достатъчно бърз и с неговата партньорка станаха втората двойка, която се бори да оставане във вилата на любовта.

В крайна сметка гласуването беше почти равностойно и много емоционално, но Александрина и Иван събраха по-малко подкрепа. Въпреки това водещият Емо Чолаков съобщи, че тази седмица нито една двойка няма да напусне надпреварата.

"Имате няколко дни да докажете на всички, че вашето оставане в предаването си е заслужавало", сподели още водещият.

“Един за друг” и какво да очакваме от новия епизод на четвърти сезон на предаването

Голям екшън (и крави) за дамите в новия епизод на “Един за друг”

Какво да очакваме

"Един за друг" е в сряда и в четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA.