Романтичното риалити предаване "Един за друг" поднесе изненада както на зрителите, така и на участниците, когато през прага на вилата на любовта премина и новата двойка - инфлуенсърите от Бургас Кристина и Артьом.

“Един за друг” и какво да очакваме от новия епизод на четвърти сезон на предаването

Голям екшън (и крави) за дамите в новия епизод на “Един за друг”

Какво да очакваме

Именно те двамата ще са в центъра на вниманието в предстоящия епизод утре, 1 март. Първото им индивидуално изпитание ще е... вкусно и може и да звучи лесно, но подозираме, че изобщо няма да е толкова просто за изпълнение. Кристина и Артьом ще трябва да приготвят цели 22 палачинки само за 22 минути.

Това обаче далеч няма да е единственото предизвикателство за епизода. В него дамите ги очаква игра с въпроси, в която ще трябва да познаят избора на своята половинка. Темите са доста лични, разбира се, и свързани със семейните отношения, живота на мъжете преди връзките им, както и хобитата и предпочитанията им.

Предизвикателното на тази игра ще бъде, че е стратегическа и изисква правилна стратегия. За да спечелят, жените ще трябва да направят важен избор. А именно - от коя от конкурентките си да откраднат точки. Шестте дами с най-висок резултат ще спечелят залозите на партньорите си, а останалите пет ще загубят.

Снимка 608471

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Страстите в предаването ще ескалират още повече и с отключването на първия конфликт, в който замесена ще се окаже новодошлата Кристина.

Освен повече за него, от новия епизод ще разберем също и какви залози ще направят мъжете, добри стратези ли са половинките им, както и коя ще е двойката отличник, която няма да допусне нито една грешка в състезанието. Някой ще поведе в класацията и някой ще остане с най-малко средства в своята сметка.

“Един за друг”, NOVA и кои са всички 11 двойки в четвъртия сезон на любовното предаване

Кои са участниците в любовното предаване “Един за друг”

И каква е изненадата на Краси Радков и Станислава Ганчева

Кои ще бъдат това, ще разберем в сряда, 21 ч., по NOVA.