Честит горещ петък! Отбелязваме го предимно със също толкова горещи ритми, дело на няколко от горещите имена на поп музиката в момента. Плюс едно българско участие.

Започваме с новата песен на Дженифър Лопес с участието на Раул Алехандро. И единственото, което може да кажем, е, че Джей Ло е по-секси от всякога.

На гребена на латино вълната продължаваме с колумбийския сърцеразбивач Малума и баладата "Sobrio", която той успешно промотира тази седмица с помощта на Скот Дисик, който участва и във видеото.

Още малко музика на испански, само че от Европа. Каталунецът Алваро Солер създаде доста симпатичния хит "Cintura" преди няколко години, а това лято се опитва да повтори успеха му с "Manana".

И сега нещо напълно различно - тъмно нощно видео към "NDA" на Били Айлиш. Песента е част от предстоящия да излезе в края на месеца албум Happier Than Ever.

За финал едно силно включване от Kan Wakan - артистичният псевдоним на Георги Линев, който от години работи в Лос Анджелис. "Shining Bright Truth" обаче е снимано в България.