Семейство Бийбър са сред любимите звездни двойки не само на нас, но и на модните списания. Двамата имат неподражаем стил, който се комбинира по уникален начин, а химията помежду им е толкова силна, че безпроблемно се пресъздава и на кадрите. И не на последно място - много са секси.

Последната корица на Джъстин и Хейли е за италианското издание на Vogue и идва като малко позакъснял подарък за годишнината от сватбата им. На водещата снимка двамата са в предизвикателна поза на легло със сатенени чаршафи.

Кадрите са направени по идея на изданието в памет на покойния му креативен директор Хелмут Нютън. Затова и на корицата е поместен неговия цитат: "Сърцето ми е там, където и съпругата ми". А Джъстин и Хейли са двойката, която най-добре може да пресъздаде тези силни емоции.

Думите на Нютън спокойно могат да минат и за казани от Бийбър, който се оказа истински романтик и мъж-мечта. А в интервюто за изданието съпругата му разкрива повече за силата на любовта.

Според Хейли, Джъстин е успя да я накара да се чувства много по-секси и силна от преди. Тя признава, че първоначално й е било трудно да свикне с връзка като тази, в която всичко е на показ. Затова и не е демонстрирала чувствата си публично. Но в последствие е осъзнала, че с това нищо не печели, а само губи.

"Фактите са, че ние се обичаме. И наистина няма какво да крием", категорична е днес Хейли. И пояснява, че въпреки че мнозина ги виждат като тинейджъри, особено Джъстин, двамата са съпрузи, мъж и жена, които се чувствам комфортно със своята сексуалност, предава ET.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и посланието по случай първата годишнина от сватбата им

Джъстин и Хейли година след сватбата

По-влюбени от всякога

Госпожа Бийбър обяснява и че фотосесията е своеобразен жест на един мъж към една жена. А нейният Джъстин винаги се грижи за нейната женственост, подпомага я, кара я да се чувства силна и секси. "В социално отношение мъжете стоят на пиедестала си твърде много години. Време е всичко това да бъде променено", завършва Хейли.