Дуейн Джонсън е снимал какви ли не филми, но до момента не сме го виждали в типично коледен. Е, това ще се промени съвсем скоро, защото до премиерата на "Код: Червено" (Red One) не остава още много.

Дуейн Джонсън и Крис Евънс ще спасяват Дядо Коледа в "Код: Червено"

Дуейн Джонсън и Крис Евънс ще спасяват Дядо Коледа в "Код: Червено"

Ето какво още разбираме от трейлъра на филма

Първият трейлър на коледния филм на Amazon Studios бе пуснат през лятото, а сега идва и втори, който да ни напомни, че празниците наближават.

Вече знаем, че в "Код: Червено" (Red One) ще видим как Коледа е сериозно застрашена, защото самият Дядо Коледа (Джей Кей Симънс) е отвлечен от създания, които не искат този празник да съществува. 

Довереният човек, отговарящ за охраната му, Калъм (Джонсън), няма да може да се справи сам. Ето защо се налага буквално да отвлече Джак О'Майли (Крис Евънс). Джак е ловец на глави и е сред най-добрите в света, когато стане дума за издирване на изчезнали хора.

Двамата ще трябва да обединят усилия, макар и да не се харесват много, защото Коледа е застрашена и милиони деца по света може да останат без подаръци. Калъм и Джак ще трябва да преминат през много изпитания и забавни моменти, за спасят както "стареца", така и празника.

"Код: Червено" е по кината у нас от 8 ноември