Дуейн Дожнсън има много филми зад гърба си и в по-голямата част от тях (да не кажем всичките) прави така, че лошите да съжаляват за стореното.

Дуейн Джонсън, Red One, Amazon Studios и екшън комедията, в която ще участва

Какво ни готвят Дуейн Джонсън и Amazon Studios

Скалата отново вдига залозите

Досега обаче Скалата не е участвал в коледен филм. Е, още през 2021 г. разбрахме, че това ще се промени, защото тогава актьорът и Amazon Studios обявиха, че в близко бъдеще ще видим "Код: Червено" (Red One).

Три години по-късно, когато вече бяхме забравили за този филм, Джонсън и компания ни напомнят за него с пускането на първия трейлър.

От него разбираме, че Дядо Коледа (Дж.К. Симънс) не само е истински, но също така е много нацепен. Въпреки това той има нужда от охрана, която бива оглавявана от Калъм Дрифт (Джонсън). Но злите сили дебнат навсякъде и в опит да оставят милиони деца по света без подаръци тази година отвличат Дядо Коледа.

Дрифт обаче не може да се справи сам с откриването и спасяването на белобрадия старец, затова търси помощ от Джак О'Майли (Крис Евънс). О'Майли е в списъка с непослушници, но пък за сметка на това е ненадминат в търсенето на следи и изчезнали хора.

Обвиненията срещу Дуейн Джонсън, че е уринирал в бутилка и закъснявал с часове за снимките на Red One

Обвиненията срещу Дуейн Джонсън, че е уринирал в бутилка и закъснявал с часове за снимките на Red One

Ето какво се случва около коледния филм

Така двамата се впускат в лудо приключение, за да спасят Дядо Коледа и празника като цяло. Режисьор на "Код: Червено" е Джейк Каздан ("Джуманджи"), а освен Дуейн Джонсън и Крис Евънс, във филма ще видим Луси Лиу и Кристофър Хивджу.

"Код: Червено" ще бъде по кината този ноември