Наскоро ви разказахме за Наташа Бишъп - момичето, родено без матка, без шийка на матката, само с един яйчник и вагина, която отвън изглежда нормално, но не и отвътре. Диагнозата е синдром на Майер-Рокитански-Кустер-Хаузер - рядко заболяване, причинено от проблем с развитието в утробата.

И докато Наташа преживява "пълна агония", за да живее като нормална жена, един шофьор на камион от Лос Анджелис е роден с два пениса. Той решава да говори за необичайния си сексуален живот, като признава, че някои от половинките му се радват на факта, че има повече от един член.

Мъжът, който се представя само като Танк, всъщност страда от дифалия - изключително рядка малформация на пениса. Името идва от гръцки и може да бъде буквално преведено като "двоен пенис".

Според Medical News Today това може да се случи при едно на всеки пет до шест милиона раждания. Двойният пенис е документиран за първи път през XVII век в Болоня. Оттогава са описани общо около 100 случая.

Снимка 622610

Източник: iStock

Като се има предвид изключително ниската му честота, феноменът на дифалията не е проучен окончателно. Затова и засега е възможно само да се спекулира с причините. В момента медицината приема, че причинителят е консумацията на вещества, увреждащи плодовитостта в ранна бременност.

Що се отнася до Тант, в интервю за Soft White Underbelly той разкрива, че е бил изпратен в център за задържане на непълнолетни, след като е осъден за непредумишлено убийство на 12-годишна възраст. Танк всъщност е девствен до освобождаването си от ареста, когато е на 24 години. Така че той бързо се заема да поправи това и да се възползва максимално от допълнителния си орган, след като е пуснат на свобода.

"Жените не можеха да повярват, като им казвах, че имам два пениса. В повечето случаи ахваха, след като видят какво крия в гащите си", разкрива мъжът във видео интервюто. Танк издава и някои подробности за дифалията, като каза, че еякулира и от двата пениса едновременно - дори ако е стимулиран само единият.

Снимка 637196

Източник: iStock

"Когато прониквам в жена с единия, усещам, че другият, който стои отстрани, все едно ще се взриви", обяснява той. Шофьорът на камион също така разкрива, че някои жени се наслаждават на усещането за проникване в тях с двата му пениса едновременно. По думите му една от половинките му дори е била пристрастена към усещането.

"Тя искаше да бъде порно звезда и искаше да направим видео заедно. Вероятно щях да направя много пари", споделя Танк. Въпреки това обаче той не крие, че през по-голямата част от времето допълнителният полов орган му е създавал повече проблеми в спалнята, отколкото радости. Причината е, че е трудно да прави секс само с един от половите си органи, докато използването на двата пък е болезнено за повечето от жените.

"Затова реших да се подложа на операция", заявява Танк. И макар да знае, че това би наранило някои дами, с които е имал полов контакт, Танк вече има само един пенис. Танк всъщност е един от малкото хора, който говори открито за необичайното си състояние, с което години наред живее.