Едно от многото клишета по адрес на футболистите е, че (понякога) са по-суетни, отколкото трябва. Причините за тази им слава са много, но може би двете най-ярки са прическите (а такива сме виждали какви ли не през години) и екстравагантните екипчета от дизайнерски дрехи, с които често се кичат.

Круз Бекъм, списание i-D и първата фотосесия на сина на Дейвид и Виктория Бекъм за корица на списание

Първата корица на Круз Бекъм

По стъпките на майка си

Дейвид Бекъм спокойно може да бъде нареден сред най-добрите футболисти, играли тази велика игра. Той е и сред тези, които ще бъдат запомнени със своя стил. А и този на Бекъм се промени изключително много за последните 20 години.

В момента той е смятан за модна икона сред футболистите. Други пък го сравняват с виното, защото с годините стилът и визията му стават все по-добри. Затова, и с тази уговорка, него го вадим от клишето с екипчетата. Но не и с прическите.

Връщаме лентата назад до далечната 1998 г., когато никой не е можел да знае как точно ще се развие Дейвид Бекъм - нито на терена, нито извън него. Което въобще не е попречило на списание FourFourTwo да направи опит да си го представи. Така в издание от 1998 г. те са публикували своето забавно предположение как би изглеждал футболистът през 2020 г., пише GiveMeSport.

Предполагаемата визия на Бекъм е доста по-различна от реалната, защото в момента нито му липсват зъби, нито коса. Но пък тази находка доста си я бива, за което трябва да благодарим на потребител на Twitter на име Йън Уолкър, натъкнал се на спасението, докато се е ровил из стари издания.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм и какво яде съпругата на футболиста всеки ден от 25 години

Виктория Бекъм яде едно и също всеки ден от 25 години

На това му се казва човек с принципи

Няма как и да отречем, че това предсказание е много далеч от истината. И ако някой все още се съмнява, то титлата най-секси мъж на годината за 2015 г., връчена на Бекъм от списание People, трябва да говори достатъчно. Или да си пусне едно търсене в Google за скорошни снимки на футболиста.