Отношенията между майка и дъщеря невинаги вървят по мед и масло, особено когато майката е известна и обича да прави глупости, а дъщерята е в трудна възраст.

Талула Уилис - една от дъщерите на Деми Мур и Брус Уилис, наскоро разкри, че е имало период от близо три години, в които е била сърдита на майка си и не е поддържала никакви отношения с нея.

Това се случва по времето, когато актрисата иска дете от тогавашния си съпруг Аштън Кътчър, забременява, а след това абортира в шестия месец - най-вероятно заради злоупотребяването с алкохол и лекарства.

Днес Талула признава, че това е бил много труден период за нея и сестрите й и е посрещала Деня на майката с много сълзи. Тя и сестра й Скаут не са приемали връзката на майка си с Кътчър и са се чувствали сякаш той им е отнел нещо, което им принадлежи. През този период по-малката Румър е останала единствен посредник между двете страни, пише Metro.

Талула се радва, че е намерила сили да прости на Мур и отново да намери път към нея. Чуди се и какво би се случило, ако се срещне с 26-годишната Деми - "сигурно ще се смеем много", смята госпожица Уилис.

Брус Уилис, Деми Мур и поредната доза семейни забавления

Близките отношения на Брус Уилис и Деми Мур

Не всички бивши могат да се държат по този начин

Сега тя благодари на майка си за всичко, на което я е научила, определя я като своя най-добра приятелка и не спира да й се възхищава за това, което е.