Давид Гета издаде нов сингъл "Get Together", който е резултат от вълнуващ съвместен проект с датската марка бира Tuborg. Парчето е част от петото издание на Tuborg Open - платформата, която тази година отново залага на силата на музиката, за да обедини хората навсякъде по света.

От стартирането си през 2017 г. Tuborg Open работи с популярни международни изпълнители, сред които The Chainsmokers, Major Lazer, Clean Bandit, Diplo и MØ, за да създаде хитове, които сплотяват феновете и оглавяват музикалните класации.

Новото парче на Гета "Get Together" ще обедини изпълнители от Индия, Китай, България, Непал, Узбекистан и Сърбия, всеки от които ще запише официален ремикс, включващ различни култури и музикални жанрове. Диджеят ще си сътрудничи с артисти от цял свят:

"Развълнуван съм да видя как изпълнители от различни култури възприемат моето звучене и го трансформират в нещо специално, добавяйки своя интерпретация. Очаквам всеки артист да има собствена визия и да добави нещо ново и различно. То може да бъде в музиката или в текста, но крайният резултат определено ще е уникален."

Давид Гета вярва в положителното въздействие на музиката върху живота на хората, особено сега, когато мнозина се чувстват дистанцирани от другите.

"В момента всеки има нужда да се чувства свързан с останалия свят. Вярвам, че музиката притежава силата да сближава. Невероятно е, че Tuborg играе ключова роля в този процес. Това означава много за мен, защото като изпълнител съм посветил живота си на тази кауза."

Песента "Get Together" е достъпна за слушане във всички платформи за стрийминг на музика и в YouTube канала на Давид Гета.

Феновете в България също могат да се насладят на парчето чрез добавена реалност (AR), като кликнат върху линка. След активиране, ще могат да видят "образа" на Давид Гета в пространството и да чуят част от новия му хит.

За да научите повече, следвайте каналите на Tuborg в социалните мрежи @TuborgBulgaria във Facebook и Instagram.

ЗА TUBORG OPEN:

Tuborg Open превръща музиката в платформа за споделяне, за да насърчи хората да останат "отворени за повече" и да предизвикат собствените си възприятия. В света на музиката това означава да изживеем всичко по нов начин, миксирайки различни култури, стилове и усещания.

Идеята е, че винаги има нещо ново за откриване - нова музика, нови приятели, нови места, нови преживявания. Ето защо всяка година платформата Tuborg Open дава на младите артисти уникалния шанс да си сътрудничат със световноизвестни музиканти, за да развиват таланта си, да откриват нови възможности и да създават собствени музикални проекти.

Примери от предходни издания:

  • "The Tuborg Beat" с Major Lazer - ритъм, изпратен по целия свят до артисти, които да създадат свои собствени песни.
  • "Stay Open" с Diplo и MØ - насърчаване на хората да останат отворени за нови преживявания чрез изследване на нова музика.
  • "Going on Shuffle" с Clean Bandit - помага на хората да откриват нова музика и опит чрез сътрудничество.
  • "An Irresistible Beat" с The Chainsmokers - създаване на изцяло нова музика, използваща незабравимия ритъм от песента "Hope" от албума "Sick Boy".