Музикалната ни селекция за тази седмица е специална, защото включва цели три български парчета. А това не се случва често. Започваме с тях.

Dara е тук с ново танцувално парче, което спокойно може да се отправи към международните денс класации. Cold As Ice e резултат от Sofia Songwriting Camp, а негови автори са Fabian Torsson, YNGA и Jungleboi.

Седмицата започна с новата песен на Свилен Ноев от група. Тя се казва "Великан" и е част от кампанията на SOS Детски селища България със същото име, която продължава до края на февруари.

Една от независимите български рок групи - Dead Man's Hat, също се отчетоха с нова продукция през седмицата. Тя е част от дебютния им албум Emotional Shortcut, а във видеото участва моделът Глория Петкова.

И след като се задържахме в България, се прехвърляме на два различни континета. Първият е Северна Америка с ето това разкошно видео и песен на също толкова разкошния Джон Батист. Последно му се радвахме заради парчето It's All Right към анимацията на Pixar Soul.

За финал отскачаме до Австралия, където нашият дългогодишен любимец Чет Фейкър най-после издава нещо ново. Самият той нарича песента лежерна и "малко глупава", но според австралиеца в тези времена имаме нужда да се отпуснем и релаксираме по-често. Правим го на мига!