В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската звезда KAI пусна своя версия на парчето й "Mr. Rover". K-поп обществото пък залива всички социални мрежи с молби за съвместен проект между DARA и KAI. Едновременно с това DARA е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.

DARA, KAI, "Mr. Rover" и песента на българската певица, която плени К-поп звезда

Песента на DARA, която плени К-поп звезда

Нашето момиче с фенове и в Южна Корея

В петък, 17 март, певицата зарадва феновете с нова песен и видео към нея, озаглавена "Богиня". Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, и както отбелязват много от феновете ѝ, дава сигурна заявка, че ще се превърне в летен хит. Негови автори са самата DARA и румънският музикален продуцент Mr. Gun, който работи активно с Monoir.

Видеото пък е режисирано от Виктор Антонов - Рик. Като изключим доста дразнещото продуктово позициониране (което се превърна в нещо като тенденция за България напоследък), видеото е приятно за гледане. Парчето пък звучи доста модерно и зарибяващо.

За разлика от колежките си Тита и Гери-Никол, които започнаха да залитат към поп-фолка, DARA продължава да се придържа към поп музиката. Както коментират и много от феновете ѝ: "Толкова красиво момиче, толкова енергия и индивидуалност. Няма нужда да минава в никакви други стилове, успехът я следва винаги. Тя е родена за световна сцена."

Любо Киров, DARA, „Вече няма как“ и видеото към съвместната песен на изпълнителите

"Вече няма как“ за DARA и Любо Киров

Ето как изглежда новото им видео

"Чаках този момент с нетърпение. "Богиня" е песен, в която за пръв път успях да опиша любовта си към някого, такава каквато е - искрена и силна. Преобръщаща, завладяваща, магия", пояснява DARA в своя Instagram, като уточнява, че пише парчето, изцяло осланяйки се на любовта си към настоящия си приятел - Ервин Иванов.