Последно гледахме Дакота Джонсън в "Мадам Уеб", който се оказа поредното незадоволително изпълнение на супергеройски филм от страна на Sony.

"Мадам Уеб" с Дакота Джонсън и Сидни Суийни - провал или добро попадение за супергероите

"Мадам Уеб" - провал или добро попадение за супергероите

Заслужава ли си гледането филмът с Дакота Джонсън

Следващият филм, в който ще видим актрисата не е със супергерои, а романтична комедия, където Джонсън със сигурност ще чувства по-добре.

От трейлъра на Am I Ok? разбираме, че сюжетът ще се върти около 32-годишната Луси (Джонсън), която меко казано няма никакъв успех с мъжете. Макар обожатели да не липсват, тя винаги успява да ги откаже с непринуденото си поведение.

И така идва моментът, в който Луси си задава въпроса дали не е лесбийка, с което започва нейното пътуване към откриването на идентичността и сексуалната ориентация.

Няма да сбъркаме, ако причислим Am I Ok? към изстрадалите филми, защото той бе заснет през 2021 г. и направи премиерата си на кинофестивала Sundance през 2022 г.. Тогава правата за разпространение бяха закупени от Warner Bros. и се очакваше да го видим в стрийминг платформата HBO Max.

Дакота Джонсън на любовен кръстопът между Крис Евънс и Педро Паскал в Materialists

Дакота Джонсън на любовен кръстопът между Крис Евънс и Педро Паскал в Materialists

Задава се нова романтична комедия

Последваха обаче размествания по горните етажи в компанията, ребрандиране на стрийминг платформата и промяна в приоритети, което остави филма да чака своя момент. Е, той най-после е дошъл, защото трябва да видим Am I Ok? от 6 юни.